بیوگرافی عبد العلی "لبیب" رییس موسسه تحصیلات عالی غور.

Labib_photo

عبد العلی لبیب

عبدالعلی فرزند ملا قمر الدین در سال ۱۳۷۰ در قریه‌ی کاکری، ولسوالی پسابند ولایت غور، در یک خانواده‌ی علمی، چشم به جهان گشود.
دروس ابتدایی را در نزد پدرش فراگرفت و سپس وارد مدرسه کاکری شد و در تحت تربیت برادر بزرگش مولوی صاحب محمد شاه درس‌هایش را ادامه داد.
درسهای خویش تا دوره‌ی حدیث شریف و تخصص در فقه اسلامی، در مدرسه‌ی کاکری، مدرسه امام ابوحنیفه -رحمه الله- زاهدان- ایران، مدرسه‌ی امام محمد غزالی اوبه- هرات، دارالعلوم عالی امام ابوحنیفه غور، دانش‌سرای اسلامی عمر الفاروق نیمروز، مدرسه حقانیه غور و دیگر مدارس بزرگ دینی فراگرفت.

پس از سپری نمودن یک امتحان، وارد جامعه اسلامی مدینه منوره شد و لیسانس خویش را از بخش تخصص حدیث شریف و تحقیقات اسلامی در ( كلية الحديث الشريف و الدراسات الإسلامية) فراگرفت و پس از آن وارد جامعه اسلامی بین المللی اسلام آباد شد و دوره‌ی ماستری خویش را نیز در زمینه تخصص در حدیث شریف سپری کرد.

وی بر اساس مشوره‌های مشایخ و بزرگان سمت استادی در موسسه تحصیلات عالی غور را انتخاب نمود و در امتحان کادری با درجات عالی موفق شد و پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، حسب لزوم دید مجاهدین ولایت غور و مقامات ذیصلاح، مسئولیت ریاست موسسه تحصیلات عالی غور را عهده دار شد.